Αρχική Σελίδα Προϊόντα4 κάμπτοντας μηχανή πιάτων ρόλων

Υδραυλική κυλώντας κάμπτοντας μηχανή 30mm~1300mm πιάτων 4 ρόλων μήκος κυλίσματος

Υδραυλική κυλώντας κάμπτοντας μηχανή 30mm~1300mm πιάτων 4 ρόλων μήκος κυλίσματος

Hydraulic Rolling 4 Roll Plate Bending Machine 30mm~1300mm Rolling Length

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Libon

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1pc
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Πρότυπο εξαγωγής συσκευασίας
Χρόνος παράδοσης: 20~30days από την ημερομηνία της έγκρισης αρχείων
Όροι πληρωμής: L/C, T/T, D/P, Western Union
Επικοινωνήστε τώρα
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Όνομα Προϊόντος: 4 κάμπτοντας μηχανή πιάτων ρόλων Τύπος: Τετραγωνικός εξοπλισμός SCR
Τάση εισόδου: 3 φάση 380V 50Hz Δύναμη μονάδων: 7.5KW
Κυλώντας διάμετρος: ¢80-500mm Μήκος κυλίσματος: 30mm~1300mm
Υψηλό φως:

4 roller plate rolling machine

,

4 roll plate roller

Υδραυλική κυλώντας κάμπτοντας μηχανή 30mm~1300mm πιάτων 4 ρόλων μήκος κυλίσματος

 

4 τετραγωνικός εξοπλισμός SCR κάμπτοντας μηχανών πιάτων ρόλων

  1. Όνομα προϊόντων: 4 κάμπτοντας μηχανή πιάτων ρόλων
  2. Τύπος: Τετραγωνικός εξοπλισμός SCR
  3. Τάση εισαγωγής: 3 φάση 380V 50Hz
  4. Δύναμη μονάδων: 7.5KW
  5. Κυλώντας διάμετρος: ¢80-500mm
  6. Μήκος κυλίσματος: 30mm~1300mm

4 η κάμπτοντας μηχανή πιάτων ρόλων χρησιμοποιείται κυρίως για το κύλισμα του τετραγωνικού κυλίνδρου, του ελλειπτικού κυλίνδρου, του τριγωνικού κυλίνδρου και του κυκλικού κυλίνδρου.

4 η κάμπτοντας μηχανή πιάτων ρόλων είναι μια σερβο CNC κυλώντας μηχανή πιάτων, η οποία αποτελείται από τέσσερις κυλίνδρους: επάνω, κάτω από, αριστερά και δεξιός. Οι ανώτεροι και χαμηλότεροι κύλινδροι περιστρέφονται και οι ανώτεροι και χαμηλότεροι κύλινδροι ελέγχονται από τη σερβο μηχανή. Η πάνω-κάτω μετακίνηση των αριστερών και δεξιών κυλίνδρων καθορίζει τη διάμετρο του κομματιού προς κατεργασία. Το κύλισμα του κομματιού προς κατεργασία ολοκληρώνεται από το σύνδεσμο τέσσερις-άξονα.

 

4 τεχνικές παράμετροι κάμπτοντας μηχανών πιάτων ρόλων

Τάση εισαγωγής  3-phase 380V 50Hz
Δύναμη μονάδων 7.5KW
Κυλώντας διάμετρος ¢80-500mm
Μήκος κυλίσματος 30mm~1300mm
Ταχύτητα κυλίσματος 1500 περιστροφές/λεπτό
Σειρά ρύθμισης πίεσης 70-150Kg διευθετήσιμος
Άνοιγμα κομματιών προς κατεργασία κυλίσματος ±5mm
Ακρίβεια κομματιών προς κατεργασία κυλίσματος ±1 χιλ.

 

Το πλεονέκτημά μας κάμπτοντας μηχανής πιάτων 4 ρόλων

Η μικρή κάμπτοντας κυλώντας μηχανή μετάλλων φύλλων πιάτων 4 κυλίνδρων με τη διεθνή προηγμένη τεχνολογία, που ελέγχεται από το PLC προγραμματίσημο αριθμητικά, όλη η υδραυλική οδήγηση, αυτό είναι μια βαρέων καθηκόντων CNC κυλώντας μηχανή που μπορεί να έρθει αληθινή αυτόματη κάμψη, επίσης είναι ο nesy εξοπλισμός για το πολυ τμήμα που κάμπτονται, το τετράγωνο, το κωνικό και άλλο ειδικό μορφής εργασίας κομμάτι κύκλων.

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα της κάμπτοντας μηχανής πιάτων 4 ρόλων

Η μηχανή που σχεδιάζεται βασισμένη στην τεχνολογία της Γερμανίας.

Προ-κάμπτοντας, κυλώντας και η στρογγυλή βαθμολόγηση μπορεί να ολοκληρωθεί σε ένα πέρασμα (χωρίς στροφή η πλάτη πιάτων).

Εύκολος να λειτουργήσει, κύλισμα διαφοροποίησης διαθέσιμο.

Πολύ λίγο ελάττωμα στη μετακίνηση κυλίνδρων.

 

Κανόνες αρχής εργασίας και ασφαλούς λειτουργίας της κάμπτοντας μηχανής τέσσερις-κυλίνδρων
Ο ανώτερος κύλινδρος της CNC τυλίγοντας μηχανής τέσσερις-κυλίνδρων ενεργεί στο έμβολο για την κάθετη μετακίνηση ανύψωσης μέσω του υδραυλικού πετρελαίου στον υδραυλικό κύλινδρο στην κεντρική συμμετρική θέση των δύο χαμηλότερων κυλίνδρων. Το τελικό εργαλείο του κύριου μειωτή οδηγεί τα δύο χαμηλότερα εργαλεία κυλίνδρων για να συμμετέχει στην περιστροφική κίνηση για το κύλισμα. Το πιάτο παρέχει τη ροπή. Το επίπεδο πλαστικό φύλλο των περασμάτων εξοπλισμού μέσω των τριών ρόλων εργασίας (δύο χαμηλότεροι ρόλοι και ένας ανώτερος ρόλος) του εξοπλισμού, και το μεταλλικό πιάτο κάμπτονται συνεχώς στα πολλαπλάσια περάσματα από την προς τα κάτω συμπίεση του ανώτερου ρόλου και την περιστρεφόμενη κίνηση του χαμηλότερου ρόλου. Μόνιμη πλαστική παραμόρφωση, ρόλος στον επιθυμητό κύλινδρο, κώνος ή μέρος από το. Το μειονέκτημα αυτής της υδραυλικής κάμπτοντας μηχανής τρεις-ρόλων είναι ότι το τέλος του πιάτου πρέπει να είναι pre-bent με τη βοήθεια άλλου εξοπλισμού. Η συσκευή είναι κατάλληλη για το πάχος της σπείρας
Για τις μεγάλης κλίμακας κουλουριάζοντας μηχανές 50mm ή περισσότερους, μια σειρά των σταθερών ενδιάμεσων τροχών μετάδοσης κίνισης προστίθεται στο χαμηλότερο μέρος των δύο χαμηλότερων ρόλων για να κοντύνει την έκταση των δύο χαμηλότερων ρόλων, με αυτόν τον τρόπο βελτιώνοντας την ακρίβεια του κυλημένου κομματιού προς κατεργασία και τη γενική απόδοση της μηχανής.

1. Ο εξοπλισμός πρέπει να ρυθμιστεί από ένα αφιερωμένο πρόσωπο.
2. Ο χειριστής πρέπει να εξοικειωθεί με τη δομικές απόδοση και τη χρήση του εξοπλισμού και να λειτουργήσει μόνο με τη συγκατάθεση του διοικητικού προσωπικού.
3. Ελέγξτε τη συσκευή ασφάλειας προσεκτικά πρίν αρχίζει τη μηχανή.
4. Κατά λειτουργία, την είναι αυστηρά απαγορευμένο για να τοποθετήσει τα χέρια και τα πόδια στα μέρη κυλίνδρων και μετάδοσης και το κομμάτι προς κατεργασία.
5. Αφότου διακόπτεται η εργασία, ο συμπλέκτης πρέπει να χτυπηθεί σε ουδέτερο.
6, multi-person συλλογική εργασία πρέπει να κατευθυνθούν από κάποιο.
7. Είναι αυστηρά απαγορευμένο για να απασχοληθεί στην υπερφόρτωση.
8. Η αναστοιχειοθέτηση πρακτικής ντάμπινγκ του ανυψωτικού κυλίνδρου του ανώτερου κυλίνδρου και της ισορροπίας του ανώτερου κυλίνδρου θα εκτελεσθεί αφότου σταματούν την κύρια κίνηση.
9. Είναι απαγορευμένο για να συσσωρεύσει επάνω τα κομμάτια προς κατεργασία και sundries στον εργασιακό χώρο, ώστε να κρατηθούν η μηχανή και η περιοχή καθαρές ανά πάσα στιγμή.
10. Αφότου ολοκληρώνεται η λειτουργία, η δύναμη πρέπει να κοπεί και το κιβώτιο δύναμης πρέπει να κλειδωθεί.


Εισαγωγή στην κάμπτοντας μηχανή τέσσερις-κυλίνδρων
Η μηχανή είναι κατάλληλη για την κάμπτοντας διαμορφώνοντας εργασία του μετάλλου φύλλων. Μπορεί να κυλήσει γύρω από, καμμμένα και κωνικά κομμάτια προς κατεργασία μέσα σε μια ορισμένη σειρά, και έχει τη λειτουργία της προ-κάμψης στο τέλος του πιάτου. Οι υπόλοιπες ευθείες άκρες είναι μικρές και η αποδοτικότητα εργασίας είναι υψηλή. Το φύλλο μετάλλων ισοπεδώνεται κατά προσέγγιση στη μηχανή.
CNC η κάμπτοντας μηχανή τέσσερις-ρόλων αποτελείται από το τετραγωνικό κομμάτι προς κατεργασία, κωνικό κομμάτι προς κατεργασία, ελλειπτικό κομμάτι προς κατεργασία, CNC έλεγχος, one-time διαμόρφωση, κατάλληλος και γρήγορος.
Η κάμπτοντας μηχανή τέσσερις-κυλίνδρων χρησιμοποιείται για την επεξεργασία όλων των ειδών μεταλλικών πιάτων (πιάτο σιδήρου, πιάτο αργιλίου, πιάτο ανοξείδωτου), που μπορούν να κυληθούν σε μια μορφή βαρελιών, την τετραγωνική μορφή βαρελιών, την ωοειδή μορφή, τη μυτερή μορφή και άλλες ανώμαλες μορφές, και το μέγιστο πάχος μπορεί να φθάσει σε 10mm. Τα κυλημένα μέρη στρογγυλεύονται και ακριβής. Ο εξοπλισμός χρησιμοποιείται με τον πλήρη ψηφιακό έλεγχο, την αξιόπιστη και υψηλή αποδοτικότητα, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ευρέως στις μοτοσικλέτες, την αυτοκινητική κατασκευή, ηλεκτρομηχανικός, τη ηλιακή ενέργεια και άλλους τομείς.

Υδραυλική κυλώντας κάμπτοντας μηχανή 30mm~1300mm πιάτων 4 ρόλων μήκος κυλίσματος 0Υδραυλική κυλώντας κάμπτοντας μηχανή 30mm~1300mm πιάτων 4 ρόλων μήκος κυλίσματος 1

Στοιχεία επικοινωνίας
Changzhou Libon Machinery Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mohaidi

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα