Αρχική Σελίδα Προϊόντα2 κάμπτοντας μηχανή πιάτων ρόλων

Μέταλλο φύλλων 2 κάμπτοντας μηχανή πιάτων ρόλων που κυλά το ευθύ κυλινδρικό κομμάτι προς κατεργασία

Μέταλλο φύλλων 2 κάμπτοντας μηχανή πιάτων ρόλων που κυλά το ευθύ κυλινδρικό κομμάτι προς κατεργασία

Sheet Metal 2 Roll Plate Bending Machine Rolling Straight Cylindrical Workpiece

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Libon

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1pc
Τιμή: Negotiable
Χρόνος παράδοσης: 20~30days από την ημερομηνία της έγκρισης αρχείων
Όροι πληρωμής: L/C, T/T, D/P, Western Union
Επικοινωνήστε τώρα
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Εξουσία: Υδραυλικός όνομα: 2 κάμπτοντας μηχανή πιάτων ρόλων
Χρήση: Κύλισμα φύλλων μετάλλων Τύπος Μηχανής: Κύλινδρος-κάμπτοντας μηχανή
Αυτοματοποίηση: Αυτόματη πρώτη ύλη: Κύλισμα φύλλων/πιάτων
Υψηλό φως:

metal rolling equipment

,

rolling and bending machine

Μέταλλο φύλλων 2 κάμπτοντας μηχανή πιάτων ρόλων που κυλά το ευθύ κυλινδρικό κομμάτι προς κατεργασία

 

2 κάμπτοντας μηχανή πιάτων ρόλων

Η κάμπτοντας μηχανή δύο ρόλων χρησιμοποιείται κυρίως για το κυλώντας ευθύ κυλινδρικό κομμάτι προς κατεργασία. Χρησιμοποιώντας τον προηγμένο δύο-ρόλο που διαμορφώνει την έννοια, η μονάδα αξιοποιεί πλήρως την ελαστική παραμόρφωση των λαστιχένιων κυλίνδρων για να παραγάγει την πλαστική παραμόρφωση του φύλλου κομματιών προς κατεργασία. Η μονάδα υιοθετεί έναν λαστιχένιο κύλινδρο πολυουρεθάνιου κάτω από, και η ράβδος πυρήνων έχει τις διαφορετικές δομές ανωτέρω ή κατωτέρω. Ο λαστιχένιος κύλινδρος οδηγείται από τους υδραυλικούς κυλίνδρους και στις δύο άκρες για να κινήσει το λαστιχένιο κύλινδρο πάνω-κάτω. Όταν ο λαστιχένιος κύλινδρος μπαίνει σε την επαφή με το κομμάτι προς κατεργασία, η πλαστική παραμόρφωση του κομματιού προς κατεργασία προκαλείται από την παραμόρφωση του λάστιχου. Το κυλώντας κομμάτι προς κατεργασία της μονάδας έχει τα χαρακτηριστικά της ακρίβειας στρογγυλάδας και την υψηλή αποδοτικότητα παραγωγής.

 

Τεχνικές παράμετροι κάμπτοντας μηχανών πιάτων ρόλων

Τάση εισαγωγής 380V 50Hz 3 εναλλασσόμενο ρεύμα 380V 50Hz φάσης
Δύναμη μονάδων 7.5KW
Κυλώντας διάμετρος ¢80-1500mm
Μήκος κυλίσματος 30mm~2500mm
Λαστιχένια ταχύτητα κυλίνδρων 4 περιστροφή/λ.
Σειρά ρύθμισης πίεσης 70-150Kg διευθετήσιμος
Άνοιγμα κομματιών προς κατεργασία κυλίσματος ±5mm
Ακρίβεια κομματιών προς κατεργασία κυλίσματος ±0.5 χιλ.

 

Χρήση της κάμπτοντας μηχανής πιάτων 2 ρόλων

1. Η κάμπτοντας μηχανή πιάτων παρέχει την υψηλή διαμορφώνοντας ακρίβεια για τα κυλημένα συστατικά.

2. Σε αυτήν την πένσα μετάλλων φύλλων, ένας πλήρης κύλινδρος κυλιέται σε ένα πέρασμα και αφήνεται με ένα ελάχιστο επίπεδο μέρος.

3. Η υψηλή κάμπτοντας ταχύτητα είναι ένα ξεχωριστό γνώρισμα του κάμπτοντας ρόλου πιάτων.

4. Αυτόματο infeed σύστημα φόρτωσης και αυτόματο ejectionimg

 

Το πλεονέκτημά μας κάμπτοντας μηχανής πιάτων 2 ρόλων

Κατ' αρχάς, η μηχανή μας είναι εξοικονόμηση ενέργειας που κερδίζει πάντα την καρδιά των πελατών

Δεύτερον, τα μεγάλης ακρίβειας εργαλεία χρήσης μηχανών μας που την καθιστούν αποδοτικότερη

Τρίτον, είμαστε πεπειραμένοι στη γραμμή μας και πολλές δημόσια εταιρείες μας είχαν κάνει μια συνεργασία.

 

Τα κύρια συστατικά απαιτούν

1. Ο κύριος λαστιχένιος κύλινδρος υποβάλλεται σε επεξεργασία ειδικά από την ιαπωνική επαγγελματική τεχνολογία.

2. Το ολόκληρο υδραυλικό σύστημα έχει ένα μικρό μέγεθος, μια χαμηλού θορύβου, σταθερή πίεση, και μια εξουσιοδότηση ενός έτους.

3. το σύστημα ελέγχου χρησιμοποιεί τον έλεγχο PLC, κύρια ηλεκτρικά τμήματα γραφείων ελέγχου εξουσιοδότηση ενός έτους και συντήρηση διάρκειας ζωής.

4. η δομή συγκόλλησης πιάτων χάλυβα κύριων πλαισίων, post-welding επεξεργασία γήρανσης.

5. τα μέρη πρέπει να είναι σκουριά ανατίναξης πυροβολισμών, σκουριά, μετά από τον αντιοξειδωτικό εγχυτήρα, putty που χρωματίζεται topcoat. Η εμφάνιση ολόκληρης της μηχανής είναι καθαρή και όμορφη

6. όταν ο εξοπλισμός παραδίδεται, με τα εξαρτήματα της μηχανής, κοινά εργαλεία, οδηγίες λειτουργίας, ηλεκτρικά διαγράμματα.

 

Εισαγωγή της κάμπτοντας μηχανής πιάτων 2 ρόλων:
Η κάμπτοντας μηχανή πιάτων 2 ρόλων χρησιμοποιείται κυρίως για τα κυλώντας κυλινδρικά κομμάτια προς κατεργασία, πιάτο 0.34.0MM, ανοξείδωτο 0.32.5MM χάλυβα άνθρακα. Πλεονεκτήματα: Το τύλιγμα είναι γρήγορη, one-time διαμόρφωση, ακριβής χωρίς αναχώρηση των ευθειών ακρών, και το στρογγυλευμένο κομμάτι προς κατεργασία στρογγυλεύεται για να εξασφαλίσει ότι είναι μέσα σε 0.5MM.

Χρησιμοποιείται για το κύλισμα όλων των ειδών φύλλων μετάλλων (πιάτο σιδήρου, πιάτο αργιλίου, πιάτο ανοξείδωτου) σε ένα στρογγυλό βαρέλι με ένα πάχος μέχρι 3.5mm. Τα κυλημένα μέρη είναι στρογγυλά και ακριβή. Ο εξοπλισμός ελέγχεται από το PLC, κατάλληλο σε λειτουργία, αξιόπιστο στην ακρίβεια και υψηλό στην αποδοτικότητα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ευρέως στις μοτοσικλέτες, την αυτοκινητική κατασκευή, ηλεκτρομηχανικός, τη ηλιακή ενέργεια και άλλους τομείς. Ο εξοπλισμός μπορεί να επιλεχτεί από την αυτόματη σίτιση και τη χειρωνακτική σίτιση.
Οι κανόνες αρχής εργασίας και ασφαλούς λειτουργίας της κάμπτοντας μηχανής δύο-κυλίνδρων:

Ο ανώτερος κύλινδρος της κουλουριάζοντας μηχανής ενεργεί στο έμβολο για την κάθετη μετακίνηση ανύψωσης μέσω του υδραυλικού πετρελαίου στον υδραυλικό κύλινδρο στην κεντρική συμμετρική θέση των δύο χαμηλότερων κυλίνδρων. Το τελικό εργαλείο του κύριου μειωτή οδηγεί τα δύο χαμηλότερα εργαλεία κυλίνδρων που συμμετέχουν στην περιστροφική κίνηση για να παρέχει τη ροπή για το κυλημένο πιάτο. Το επίπεδο πλαστικό φύλλο των κουλουριάζοντας περασμάτων μηχανών μέσω των τριών λειτουργώντας ρόλων (δύο χαμηλότεροι ρόλοι και ένας ανώτερος ρόλος) του εξοπλισμού, και το μεταλλικό πιάτο κάμπτονται συνεχώς στα πολλαπλάσια περάσματα από τη χαμηλότερη συμπίεση του ανώτερου ρόλου και την περιστρεφόμενη κίνηση του χαμηλότερου ρόλου. , παράγοντας τη μόνιμη πλαστική παραμόρφωση, που κυλά στον επιθυμητό κύλινδρο, τον κώνο ή το μέρος τους.

Η κάμπτοντας μηχανή δύο-κυλίνδρων είναι μια κάμπτοντας συσκευή ρόλος-τύπων δύο-κυλίνδρων. Χρησιμοποιείται κυρίως για την κάμψη του πάχους φύλλων 0.56mm, του πλάτους 300mm2000mm στο στάδιο της κρύας χρήσης, και του κυλίνδρου κυλίνδρων μεταλλικών πιάτων με το όριο παραγωγής κάτω από 350Mpa. Ευρέως χρησιμοποιημένος στην παραγωγή των διάφορων κυλινδρικών κυλίνδρων στα αυτοκίνητα, μηχανήματα τροφίμων, τα ηλεκτρικά μηχανήματα, τον εξοπλισμό πυρόσβεσης και άλλες βιομηχανίες.
Χαρακτηριστικά γνωρίσματα: Οι δύο ρόλοι έχουν τα χαρακτηριστικά της υψηλής ακρίβειας, καμίας ευθείας άκρης και υψηλής αποδοτικότητας παραγωγής. Το υψηλότερο λάθος ακρίβειας κήπων είναι λιγότερο από 0.5mm η υψηλότερη αποδοτικότητα είναι μέχρι 400/hour.
Αρχή εργασίας: Το πιάτο χάλυβα πιέζεται από τον ανώτερο κύλινδρο μεταξύ του ανώτερου χαμηλότερου κυλίνδρου κυλίνδρων (δύο κύλινδροι) (ελαστικός κύλινδρος), και το ελαστικό στρώμα του χαμηλότερου κυλίνδρου διαμορφώνεται concavely για να αναγκάσει το πιάτο χάλυβα για να κάμψει, έτσι ώστε η κυρτότητα διαμορφώνεται.
Σύμφωνα με τις διαφορετικές δομικές μορφές και τις μεθόδους ελέγχου, η δυνατότητα και η αποδοτικότητα της μηχανής καθορίζονται.
Ανάλυση της διαδικασίας τυλίγματος της κάμπτοντας μηχανής δύο-ρόλων

Οι τρεις ρόλοι πρέπει να ολοκληρωθούν με τέσσερις διαδικασίες προ-, και, και η υδραυλική αυτόματη δύο-κύλινδρος-κυλώντας μηχανή αλλάζει εντελώς τη μέθοδο τυλίγματος τρεις-κυλίνδρων, εξάλειψη της ανωτέρω διαδικασίας και διαμόρφωση κάποτε. Ο ανώτερος κύλινδρος της συσκευής δύο-κυλίνδρων είναι ένας άκαμπτος κύλινδρος, και ο χαμηλότερος κύλινδρος είναι ένας εύκαμπτος κύλινδρος. Όταν ο χαμηλότερος κύλινδρος πιέζεται από τον ανώτερο κύλινδρο, υπάρχει μια ορισμένη ακτινωτή κοίλη παραμόρφωση, και όταν ταΐζεται το πιάτο χάλυβα μεταξύ του ανώτερου κυλίνδρου και του χαμηλότερου κυλίνδρου, είναι οι δύο ρόλοι κυλιέται σε έναν κύλινδρο. Από μικροσκοπική άποψη, ο κυλημένος κύλινδρος αποτελείται πραγματικά από τα πολυάριθμα μικρά τόξα.

Δομικό σχέδιο της κάμπτοντας μηχανής δύο-κυλίνδρων


Ο αριθμητικός έλεγχος δύο-κυλίνδρων που η υδραυλική κουλουριάζοντας μηχανή έχει δύο ανώτερους και χαμηλότερους κυλίνδρους, όπου ο χαμηλότερος κύλινδρος είναι ένας εύκαμπτος κύλινδρος, ο οποίος είναι ένας οδηγώντας κύλινδρος, που οδηγείται από μια μηχανή μέσω ενός μειωτή ταχύτητας και μιας σύζευξης επ' αυτού, και οδηγείται από μια υδραυλική μονάδα για να αυξηθεί κάθετα και να πέσει, και το ανώτερο ραβδί είναι ο άκαμπτος κύλινδρος, που είναι ένας οδηγημένος κύλινδρος, τοποθετείται σταθερά στο κρεβάτι μηχανών. Όταν ο χαμηλότερος κύλινδρος αυξάνεται στην επαφή με τον ανώτερο κύλινδρο, ο ανώτερος κύλινδρος θα περιστραφεί με το χαμηλότερο κύλινδρο, και τα πλαστικά περάσματα μεταλλικών πιάτων μεταξύ του ανώτερου κυλίνδρου και του χαμηλότερου κυλίνδρου της μηχανής. Το μεταλλικό πιάτο κυλιέται στον επιθυμητό κύλινδρο. Αφότου ολοκληρώνεται η διαδικασία τυλίγματος, τη χαμηλότερη υδραυλική πίεση κυλίνδρων χαμηλώνουν, και το κεφάλι κλειδώματος ρόλων ανοίγουν για να πάρει έξω το προϊόν.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Changzhou Libon Machinery Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mohaidi

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα